10ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΤΟΕ 2017 Λίμνες & Εθνικοί Δρυμοί Βόρειας Ιταλίας 30 Ιουλ. – 8 Αυγ. 2017

Συνεχίζουμε και φέτος την ταξιδιωτική μας παράδοση με έναν ακόμη εκπληκτικό προορισμό. Ξεκινάμε στις 30/7 το μεσημέρι από Πάτρα (βράδυ από Ηγουμενίτσα), και επιστρέφουμε στην Ελλάδα στις 8/8. Πρώτη διανυκτέρευση στην Ιταλία στο San-Marino, ακολουθούν τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ιστορικό Bergamo (40’ από το Μιλάνο), και στην επιστροφή άλλες δυο διανυκτερεύσεις στο San-Marino.

slide21

Στις ημερήσιες εκδρομές που θα κάνουμε, θα επισκεφτούμε, μέσα από διαδρομές που κόβουν την ανάσα, τις λίμνες Como, Lugano, Maggiore, Garda, τους Εθνικούς Δρυμούς Stelvio, Orobie & Adamelo, χωρίς βέβαια να παραλείψουμε και τα κλασσικά Passo Stelvio, Gavia & Tonale, και την SP38 όπου έχουν γυριστεί σκηνές καταδίωξης ταινιών James Bond. VIDEO

120 strada della forra h3

Περιλαμβάνονται επίσης επισκέψεις στην λουτρόπολη του San-Pelegrino με  το φημισμένο ομώνυμο μεταλλικό νερό και στο Μandello del Lario, γενέτειρα των Moto-Guzzi. Στην διαδρομή της επιστροφής θα περάσουμε από το Passo Muraglione και την Ταβούλια, το χωριό του Βαλεντίνο Ρόσσι. Muraglione Tutti1

11855675 10206346014762709 4080964697238001937 n

Στο Σαν Μαρίνο, έχοντας εξασφαλίσει ειδική άδεια, θα κάνουμε την καθιερωμένη μας πλέον νυχτερινή βόλτα στο απαγορευμένo για οχήματα ιστορικό κέντρο, ενώ θα έχουμε συνάντηση και με την Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία του Σαν-Μαρίνο.

San20Marino1

Η διαμονή μας θα είναι στοCristallo Palace Hotel στο Bergamo και στο iDesign Hotel στο San-Marino. Και τα δύο ξενοδοχεία είναι 4 Αστέρων και επιπλέον διαθέτουν υπόγεια πάρκινγκ.san marino citta1

Το κόστος της εκδρομής για αναβάτη & μηχανή ανέρχεται στα 710€ (660€ για κατόχους ενεργοποιημένης κάρτας ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ) και στα 670€ για συνεπιβάτη (620€ για κάτοχο κάρτας).

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή Ελλάδα – Ανκόνα – Ελλάδα σε τετράκλινες καμπίνες με μπάνιο, επτά διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και βραδυνό, κλειστό πάρκινγκ για όλες τις διανυκτερεύσεις και στα δύο ξενοδοχεία, οι τοπικοί δημοτικοί φόροι, αναμνηστικά της εκδρομής (pin & T-shirt). Περιορισμένη δυνατότητα για δίκλινες καμπίνες με εξτρά κόστος 65€ κατ΄ άτομο (πήγαινε-έλα), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.

Της εκδρομής θα ηγείται πιστοποιημένος από την FIM-Europe αρχηγός-οδηγός (Tour-Assistant) και εκπαιδευμένοι βοηθοί

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

• ΚΕΦΙ
• Καλοσυντηρημένη μηχανή για μην καθυστερούμε την παρέα μας με τυχόν προβλήματα, και να απολαύσουμε την οδήγηση χωρίς άγχος.
• Πλήρης ταξιδιωτικός εξοπλισμός (κορντούρες ή δερμάτινα πάνω – κάτω, αδιάβροχα κλπ)
• Πειθαρχία και σεβασμό στους συνοδοιπόρους μας και στους νόμους της χώρας που θα είμαστε

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο – Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η: Ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται στους 42. Για την συμμετοχή θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 100 € ανά άτομο ως προκαταβολή. Το υπόλοιπο ποσόν θα πρέπει να καταβληθεί σε δύο δόσεις, 350 € έως τις 30/4 και το υπόλοιπο την 30/6.
Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να μας στείλετε με την δήλωση της συμμετοχής σας (για την έκδοση των εισιτηρίων και τις κρατήσεις των ξενοδοχείων) είναι:
  1. Ονοματεπώνυμο (Λατινικούς Χαρακτήρες, ακριβώς όπως εμφανίζονται στην ταυτότητα/διαβατήριο)
  2. Διεύθυνση e-mail
  3. Διεύθυνση κατοικίας
  4. Τηλέφωνα (κινητό + σταθερό)
  5. Α.Δ.Τ. ή Αρ. Διαβατηρίου
  6. Όχημα και Αρ. Κυκλοφορίας

Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση χρημάτων και τον λογαριασμό, στείλτε μας email στην διεύθυνση motoetravel@gmail.com 

Διευκρινίζουμε για κάθε περίπτωση, ουσιαστική ή τυπική, ότι τα στοιχεία που θα μας στείλετε είναι για τα μάτια μας μόνο και όπου αλλού χρειάζεται για τους σκοπούς της οργάνωσης της εκδρομής, και όχι για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Σε ξενοδοχεία, πλοία κλπ θα δοθούν μόνο τα απολύτως απαραίτητα για την κάθε περίπτωση.