26η Χειμερινή – 1ο ΜΟΤΟΕ Trophy

Η 26η Χειμερινή πέρασε στην Ιστορία σαν η πλέον επιτυχημένη των τελευταίων ετών

     

Πάνω από εκατό συμμετέχοντες από 17 Λέσχες, Σωματεία και μοτοπαρέες από όλη την Ελλάδα μαζεύτηκαν για ένα γεμάτο τετραήμερο στο Παρανέστι. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους Νησιώτες που ξεκινώντας, 7 από Σαλαμίνα, 4 από Κρήτη, 2 από Χίο, 2 από Εύβοια και ένας από Μύκονο, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Παρουσιάσεις του έργου των Εφοριών της Ομοσπονδίας στον Εκπαιδευτικό, Τουριστικό και στον τομέα Ιστορικών, προβολές ταξιδιωτικών ανά την υφήλιο, εκδρομικά, συναυλίες, βραβεύσεις, κληρώσεις, όλα αυτά, μαζί με πολυδιάστατη κουζίνα (στήθηκε μέχρι και “σεμινάριο κοπής πατσά”), έκαναν το 24ωρο να φαίνεται λίγο.

 

 

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και το 1ο MOTOE Trophy, ένα «κυνήγι θησαυρού» που έβγαλε πολύ γέλιο αφού έστειλε τους συμμετέχοντες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Παρανεστίου να επισκεφτούν και να φωτογραφίσουν απίθανα μέρη, να “ανακαλύψουν” κρυμμένους θησαυρούς της περιοχής, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να λύσουν γρίφους.

Συγκλονιστική στιγμή της 26ης Χειμερινής η ενός λεπτού σιγή, το ύστατο «αντίο φίλε» της ΜΟΤΟΕ στον Τάσο Καραγιαννίδη, τον Μάγειρα, που μας άφησε νωρίς.

 

Κλείνοντας, η ΜΟΤΟΕ ευχαριστεί τον Δήμο Παρανεστίου, τους χορηγούς και τους δωροθέτες, την ομάδα εργασίας και πάνω απ’ όλα, τους συμμετέχοντες που με την παρουσία τους έκαναν την 26η Χειμερινή ίσως την καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας.

Και του χρόνου λοιπόν στην 27η ………