2η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ TOUR-ASSISTANTS ΑΠΟ ΤΗΝ FIM-EUROPE

Το 2ο πρόγραμμα εκπαίδευσης Βοηθών Τουριστικού (Tour-Assistants) FIM-Europe θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη στις 14 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις της πίστας της HONDA. http://www.fim-europe.com/2nd-fim-europe-moto-tour-assistant-training-course

H Εκπαίδευση σε θεωρητικό επίπεδο θα γίνει από τους εκπαιδευτές της FIM-Europe ενώ σε πρακτικό (επιπέδου Professional) από τους εκπαιδευτές του Ινστιτούτου Ασφαλούς Οδήγησης της Honda.

Στους επιτυχόντες θα απονεμηθεί Πιστοποιητικό Tour-Assistant από την FIM-Europe και βεβαίωση από το Ινστιτούτο και θα προβάλονται στην αντίστοιχη σελίδα Τουριστικού της FIM-Europe.

Περιγραφή του 1ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου εδώ: https://stage.motoe.gr/touristiko/perigrafes/74-proti-ekpaidefsi-pistopoiisi-voithon-touristikoy

Η FIM – Europe καλύπτει την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες καλύπτουν την μετάβαση και διαμονή τους στην Βαρκελώνη. Κράνη, θώρακες, επιγονατίδες παρέχονται, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν τον υπόλοιπο εξοπλισμό τους (μπότες, παντελόνι, μπουφάν, γάντια).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν μέσω της λέσχης τους στην Γραμματεία της ΜΟΤ.Ο.Ε.  (secretary@stage.motoe.gr)