4η Μαμμούθ – Κοπή πίττας ΜΟΤ.Ο.Ε.

Την Κυριακή 29 Ιαν. 2023 ολοκληρώθηκε η τετραήμερη 4η Συγκέντρωση Μαμμούθ – Χειμερινή Διαβίωση Μοτοσυκλετιστών στην Καστανούσα Μικρόπολης Δράμας, με μεγάλη για τις συνθήκες προσέλευση.

Ο καιρός “ιδανικός” για το πνεύμα της  Μαμμούθ, με το χιόνι να έρχεται ακριβώς στην ώρα του ανταμείβοντας τους τολμηρούς συμμετέχοντες με εικόνες απίστευτης ομορφιάς. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, όλοι όσοι το προσπάθησαν κατάφεραν (είτε από μόνοι τους είτε με λίγη βοήθεια από τους διοργανωτές) να φτάσουν χωρίς απρόοπτα στον χώρο της εκδήλωσης όπου τους περίμενε ζέστη, ζεστή ατμόσφαιρα, ζεστή παρέα και ζεστές σούπες.

 

Η “διοικητική μέριμνα” της διοργάνωσης που περιλάμβανε δύο οχήματα 4Χ4 και ένα τρακτέρ, χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστες φορές, και το έργο της περιορίστηκε στην μεταφορά καυσοξύλων, τραπεζιών και πάγκων, σκευών εστιών και φούρνων, γενήτριας και φωτιστικών, και γενικά όλου του εξοπλισμού που είναι απαράιτητος για να στηθεί μια τέτοια εκδήλωση σε μια άδεια καλύβα στην μέση ενός χιονισμένου δάσους.

Το Σάββατο το βράδυ κόπηκε, με γέλια και πειράγματα αλλά και με κάθε επισημότητα, η πίττα της ΜΟΤΟΕ, με τον “τυχερό” να κερδίζει μια δωρεάν είσοδο στην Πανελλήνια.

Η αποχώρηση έγινε την Κυριακή το πρωί, με ελαφριά λιακάδα και μηδενική δυσκολία για τους ταξιδιώτες.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν, και σας περιμένει στις επόμενες εκδηλώσεις του 2023, ΕΔΩ: https://motoe.gr/prokyrixi-protathlimatos-tourismou-mot-o-e