25η Χειμερινή Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

Η 25η Χειμερινή Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών πραγματοποιήθηκε από 9 έως 12 Δεκ. στο MOUZAKI PALACE Hotel, στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Παρά τις δυσκολίες, τόσο καιρικές όσο και λόγω των περιοριστικών μέτρων, όσοι συμμετέχοντες/ουσες θέλησαν, τόλμησαν ή κατάφεραν να βρεθούν, ξεναγήθηκαν στα Μοναστήρια των Μετεώρων και τα θρησκευτικά κημίλια που κρύβουν και επισκέφθηκαν την τοπική λέσχη Καλαμπάκας. Η προγραμματισμένη περιήγηση στην Λίμνη Πλαστήρα ακυρώθηκε λόγω πλημμυρών αλλά όχι και η παραδοσιακή φασολάδα (δια χειρός Μάγειρα) και το καθιερωμένο πλέον μαγκάλι (δια χειρών πολλών και διαφόρων) που έγινε στο γραφικό Φανάρι όπου μας παραχωρήθηκε το Δημαοτικό Σχολείο (το οποόιο δυστυχώς δεν λειτουργεί και που έγιναν συζητήσεις με τις Αρχές για την μετατροπή του σε Μοτοσυκλετιστικό ξενώνα).

Το βράδυ, παραδοσιακά, έγιναν οι απονομές στις λέσχες, τις ομάδες και τα άτομα που συμμετείχαν και ακολούθησε μουσική βραδυά (μέχρι πρωίας).

Την 25η Χειμερινή επισκέφθηκε ο τοπικός Βουλευτής κ. Γεώργιος Κώτσος ο οποίος είχε μακρά ανταλλαγή απόψεων με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας για θέματα ανάπτυξης του Μοτοσυκλετιστικού Τουρισμού στην περιοχή και του τέθηκαν και τα διαρκή αιτήματα της Ομοσπονδίας προς την Πολιτεία που αφορούν την στάση της Πολιτείας απέναντι στους Μοτοσυκλετιστές.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί το Μουζάκι Palace και τις Τοπικές Αρχές, και, κυρίως, τους συμμετέχοντες, που αψήφησαν βροχές (και μερικοί και χιόνια) και έδωσαν το παρόν.

Ελπίζουμε η 26η Χειμερινή να γίνει χωρίς περιοριστικά μέτρα και με την αίγλη παλαιοτέρων εποχών