Εαρινές Ιχνηλασίες – “Πρόγραμα & Διαδρομές”

 

 

Παρασκευή: https://goo.gl/maps/kFDmaHTBQbnu2xH5A

Ξεκινάμε κατά τις 14.00 και επισκεπτόμαστε με ξενάγηση των “Κήπο των Ηρώων” στο Μεσολόγγι. Από εκεί περνάμε από το Αιτωλικό και κάνοντας τον γύρο της Λίμνης Τριχωνίδας, περνάμε από το πολυφωτογραφημένο “Γεφύρι του Μπανιά” και επιστρέφουμε στο Apollo Beach. Κυριακή των Βαΐων στην έξοδο του Μεσολογγίου, τα Ιβάρια και τη «Μικρή Βενετιά». – Σύλλογος Φίλων Περιηγητών

Σάββατο: https://goo.gl/maps/J5AiK9RoDZpgGp2a8

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΙΙΙ) – Προυσός : Το κρησφύγετο του Καραϊσκάκη!

Επίσκεψη στην Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας και διαδρομή στην ορεινή Ναυπακτία. Επίσκεψη στον Πλάτανο και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Κυριακή: Ιχνηλατώντας την Φωκίδα. Οι πρωτες “moto – ιχνηλασιες” μας οδηγούν να γνωρίσουμε, να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε την Φωκιδα. https://motoe.gr/earines-ichnilasies-triimero-protomagias

Γαλαξίδι: Σαββατοκύριακο στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό

Δευτέρα:

https://goo.gl/maps/WgsyS4BAUTXbSMbG9

Δελφοί - Hotel Trokadero, Itea, Greece

Σήμερα η βόλτα μας περιλαμβάνει δυο πολύ σημαντικά ιστορικά μνημεία, το Δίστομο και τους Δελφούς. Ξεκινάμε παραλιακά και αφού περάσουμε από Γαλαξίδι, Ιτέα και Αντίκυρα φτάνουμε στο Ηρωικό Δίστομο όπου επισκεπτόμαστε το Μουσείο της Σφαγής του Διστόμου. Κατόπιν, μέσω Αράχωβας, φτάνουμε στο “Κέντρο του Κόσμου” κατά την Αρχαιότητα, τους Δελφούς. Επίσκεψη του Αρχαιολογικού χώρου. – Τέλος των Εαρινών Ιχνηλασιών.

Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 165 € για κατόχους κάρτας ΜΟΤΟΕ και στα 175 € για μη κατόχους για το τετραήμερο (28/04 έως 01/05) και 135 € και 145 € αντίστοιχα για το τριήμερο (29/04 – 01/05).
Στην τιμή περιλαμβάνονται διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και βραδυνό (στο βραδινό θα προσφέρεται δωρεάν μπύρα και κρασί), τα εκδρομικά, αναμνηστικό T-shirt και pin, και δωρεάν συμμετοχή στις “moto-ιχνηλασίες” που προσμετρά στο Πρωτάθλημα Τουρισμού της ΜΟΤΟΕ (αν δηλωθεί συμμετοχή) και στο Κύπελλο moto-ιχνηλασιών. Επίσης περιλαμβάνεται η ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό στον “κήπο των Ηρώων” την Παρασκευή.  Οι είσοδοι στα μουσεία την Δευτέρα είναι προαιρετικές και δεν περιλαμβάνονται.

Δηλώσεις συμμετοχής στον Έφορο Τουρισμού κ. Γιώργο Τσιούμα τηλ. 6947097236