Εκδρομή 2016 Τοσκάνη – Ούμπρια

10ήμερη εκδρομή   31/7 εως 9/8

Μετά την επιτυχία του περσινού μας ταξιδιωτικού στις Δολομιτικές Άλπεις, φέτος πάμε Τοσκάνη – Ούμπρια.

 

Το ταξίδι μας ξεκινάει στις 31 Ιουλίου, μεσημέρι από Πάτρα, βράδυ από Hγουμενίτσα, και επιστρέφουμε στην Ελλάδα την Τρίτη 9/8. Η διαμονή μας θα είναι με ημιδιατροφή (πρωινό & βραδυνο) σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

10 χιλιόμετρα έξω από το Γκούμπιο, μέσα στο δάσος, βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, ένα ανακαινισμένο μεσαιωνικό Castello, που θα μας φιλοξενήσει.

 

Τα δωμάτια ακολουθούν το ύφος του υπόλοιπου πύργου, ενώ από την τραπεζαρία βρίσκεσαι κυριολεκτικά μέσα στο δάσος.

IMG 0246symb

IMG 0242symb

Πέρα από το απίστευτης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, στην διάθεσή μας βρίσκονται δύο πισίνες, γήπεδα τέννις και bocce, solarium, ενώ υπάρχει η δυνατότητα βόλτας με άλογα* στο παρακείμενο δάσος.

 piscina piccola1

Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην Ιταλία, θα πραγματοποιηθούν οι εξής ημερήσιες εκδρομές:

 • Σιέννα – Σαν Τζιμινιάνο
 • Φλωρεντία
 • Μοντεπουλτσιάνο – Μονταλτσίνο με προαιρετική* γευσιγνωσία των βραβευμένων κρασιών Brunello της περιοχής.
 • Περούτζια (επίσκεψη σε ένα από τα περίφημα εργαστήρια σοκολάτας*) – Ντερούτα
 • Σαν Μαρίνο – Ταβούλια (το χωριό του Βαλεντίνο Ρόσσι)
 • Πάσσα Κεντρικής Ιταλίας: Passo de la Futa, Passo de la Raricosa, Passo Muraglione, Valico Crose a Mori, Passo de la Consuma, Valico dello Spino, Passo di Frassineto, Passo di Viamagio, Passo de la Spugna

Οι οργανωμένες διαδρομές θα γίνονται με αρχηγό και σκούπα. Η χρονική σειρά με την οποία θα γίνουν θα αποφασισθεί επί τόπου καθώς εξαρτάται και από τις καιρικές συνθήκες. Αν κάποιος ή κάποιοι θέλουν να ακολουθήσουν από μόνοι τους το δικό τους πρόγραμμα, εννοείται πως είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Όλες οι αξιόλογες διαδρομές της περιοχής θα δοθούν στους συμμετέχοντες σε road-book λίγο καιρό πριν την αναχώρηση.

Το κόστος της εκδρομής για αναβάτη & μηχανή ανέρχεται στα 690€ (670€ για κατόχους ενεργοποιημένης κάρτας ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ) και στα 650€ για συνεπιβάτη (630€ για κάτοχο κάρτας ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ).

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή Ελλάδα – Ανκόνα με ΜΙΝΟΑΝ Lines σε τετράκλινες καμπίνες με μπάνιο
 • Επτά διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδυνό). To πρωινό είναι ο κλασσικός μπουφές ενώ το βραδυνό θα είναι γεύμα τριών πιάτων + επιδόρπιο και θα περιλαμβάνει και μια φιάλη τοπικό κρασί ανά δύο άτομα.
 • Aναμνηστικά της εκδρομής (pin & T-shirt) + φωσφοριζέ γιλέκο (υποχρεωτικό)
 • Λεπτομερές Road Book με τις διαδρομές όλων των ημερών
 • Στους συμμετέχοντες προσφέρεται έκπτωση -20% στα καταστήματα Motomarket ώστε να συμπληρώσουν τον ταξιδιωτικό τους εξοπλισμό.

 Η γευσιγνωσία, οι βόλτες με τα άλογα, οι είσοδοι σε μουσεία κλπ δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της εκδρομής, η τιμή τους θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ατόμων που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε αυτές.

Της εκδρομής θα ηγείται πιστοποιημένος από την F.I.M.-Europe, αρχηγός-οδηγός (F.I.M. Mototour Guide Instructor). 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

• ΚΕΦΙ
• Καλοσυντηρημένη μηχανή για μην καθυστερούμε την παρέα μας με τυχόν προβλήματα, και να απολαύσουμε την οδήγηση χωρίς άγχος.
• Πλήρης ταξιδιωτικός εξοπλισμός (κορντούρες ή δερμάτινα πάνω – κάτω, αδιάβροχα κλπ)
• Πειθαρχία και σεβασμό στους συνοδοιπόρους μας και στους νόμους της χώρας που θα είμαστε

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο – Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η: Ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται στους 48. Για την συμμετοχή θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 50 € ανά άτομο ως προκαταβολή. Το υπόλοιπο ποσόν θα πρέπει να καταβληθεί σε δύο δόσεις, 350 € έως τις 30/4 και το υπόλοιπο την 30/6.
Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να μας στείλετε με την δήλωση της συμμετοχής σας (για την έκδοση των εισιτηρίων και τις κρατήσεις των ξενοδοχείων) είναι:
 1. Ονοματεπώνυμο (Λατινικούς Χαρακτήρες, ακριβώς όπως εμφανίζονται στην ταυτότητα/διαβατήριο)
 2. Διεύθυνση e-mail
 3. Διεύθυνση κατοικίας
 4. Τηλέφωνα (κινητό + σταθερό)
 5. Α.Δ.Τ. ή Αρ. Διαβατηρίου
 6. Όχημα και Αρ. Κυκλοφορίας

Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση χρημάτων και τον λογαριασμό, στείλτε μας email στην διεύθυνση motoetravel@gmail.com 

Διευκρινίζουμε για κάθε περίπτωση, ουσιαστική ή τυπική, ότι τα στοιχεία που θα μας στείλετε είναι για τα μάτια μας μόνο και όπου αλλού χρειάζεται για τους σκοπούς της οργάνωσης της εκδρομής, και όχι για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Σε ξενοδοχεία, πλοία κλπ θα δοθούν μόνο τα απολύτως απαραίτητα για την κάθε περίπτωση.