Εκδρομή της FIM στο Speedway Grand Prix (Varaždin – Κροατία) 27/4 – 1/5/2023

To BMW moto klub Zagreb (BMKZ) σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού της FIM (https://www.fim-touring.com/) διοργανώνει την φετινή εκδρομική συνάντηση Mototour of Races που επικεντρώνεται στην εκ των έσω παρακολούθηση του θεαματικού αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Speedway – FIM Speedway Grand Prix Race στο Varaždin – Donji Kraljevec της Κροατίας.

(c) Speedway club Unia

Paddock passes, συναντήσεις με ομάδες και αγωνιζόμενους και προνομιούχες θέσεις παρακολούθησης του αγώνα είναι μερικά από τα προνόμια που θα απολαύσουν οι 20 συμμετέχοντες, πλαισιωμένα από “ψαγμένες” εκδρομές στις γύρω περιοχές, επισκέψεις σε Μουσεία Ιστορικών Οχημάτων και όχι μόνον, γεύματα σε ορεινά καταφύγια κλπ. Διαμονή στο https://www.hotel-turist.hr/en/ , γεύματα, εκδρομές συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 (είκοσι) παγκοσμίως και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος με βάση την ημερομηνία αποστολής προς τον διοργανωτή του Εντύπου Συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες, πρόγραμμα, έντυπο συμμετοχής, κανονισμοί εκδρομής κλπ στο επίσημο site της διοργάνωσης, https://fim-mototourofraces2023.com/

Για πληροφορίες για συμμετοχές από Ελλάδα απευθυνθείτε στο motoetravel@gmail.com ή στο +30 6944 445266 κ. Παναγιώτη Καλαϊτζή.