Φθινοπωρινές Ιχνηλασίες 21-24/09/2023 – Club Agia Anna Summer Resort – Ευβοια.

Οι Φθινοπωρινές Ιχνηλασίες θα διεξαχθούν απο 21 έως 24 Σεπτεμβριου 2023 στο Club Agia Anna Summer Resort στην παραλία Αγίας Άννας στην Εύβοια.
Στην μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας, το Club Agia Anna είναι ο απόλυτος προορισμός για διακοπές. Για την διαμονή μας έχουμε να επιλέξουμε, εκτός απο τον κλασσικό κατασκηνωτικό χώρο, καταλύματα διαφορων τύπων και μεγεθών, όλα στον ίδιο χώρο.
Με δύο πισίνες , το πιο δημοφιλές pool bar της περιοχής, σκιερές θέσεις για τις σκηνές, και εξωτικά και πολυτελή καταλύματα, η διαμονή στο Club Agia Anna θα μας μείνει αξεχαστη.
 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, εκτός απο τις Moto-Ιχνηλασίες (ΕΔΩ: https://motoe.gr/moto-ichnilasies-2023-prokiryxi-kanonismos) θα περιλαμβάνει εκδρομικά στην ευρύτερη περιοχή, παρουσιάσεις, σεμινάρια, μουσικές εκδηλώσεις, ανοικτές συζητήσεις και πολλά άλλα.

Μια διαφορετική εκδήλωση για το κλείσιμο της σεζόν που δεν πρέπει να χάσει κανείς μοτοσυκλετιστής.

Το παράβολο συμμετοχής στις Φθινοπωρινές Ιχνηλασίες ορίζεται ως εξής:

15€ με κάρτα – 20€ χωρίς κάρτα ΜΟΤΟΕ και περιλαμβάνει συμμετοχή σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις, ΔΕΝ περιλαμβάνει την διαμονή  και τα αναμνηστικά.

Αναμνηστικά (μπλουζάκι, πίν, αυτοκόλλητο) 15€ . Παραγγελίες για μπλουζάκι (απαραίτητο ονοματεπώνυμο και μέγεθος) στο e- mail amotoe2003@yahoo.gr  για να το έχουμε σίγουρα.

Για διαμονή στο κάμπινγκ: Παράβολο 20€ και περιλαμβάνει διαμονή γα όλες τις ημέρες της εκδήλωσης

Για διαμονη σε καταλυματα/δωματια: (Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι τις 25 Αυγούστου)

Κρατήσεις δωματίων εντός του χώρου μπορούν να γίνουν είτε μέσα από το Link: 

https://clubagiaannaevia.reserve-online.net/?room=all&checkin=2023-09-21&nights=3&rooms=1&adults=2&children=0&infants=0  (δεν θα γίνει χρέωση της κάρτας στο συνολικό ποσό αλλά μόνον το 20% αυτού σαν προκαταβολή) και στις σημειώσεις γράφετε ΜΟΤΟΕ, είτε στέλνετε email στο info@clubagiaanna.gr με την επιλογή του δωματίου και τα στοιχεία επικοινωνίας και τη σημείωση MOTOE.

 Για κρατήσεις στην Plage: http://www.plageonthebeach.gr/index.php. Το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων Plage βρίσκεται δίπλα από τη θάλασσα,στον οικισμό της Παραλίας Αγκάλης, 2 χλμ από το Club Agia Anna (δίχως πρωινό).

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΙΜΗ / ΗΜΕΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
ΑΜΜΟΣ 60 € Ένα διπλό 1,60 και ένα μονό
ΟΣΤΡΑΚΟ 60 € Ένα διπλό 1,60 και ένας καναπές κρεβάτι (2 μονά)
ΒΥΘΟΣ 60 € Ένα διπλό 1,60 και ένας καναπές κρεβάτι (2 μονά)
ΚΟΡΑΛΛΙ 40 € Δύο μονά
ΓΙΑΛΟΣ 50 € Ένα διπλό 1,60
ΚΟΧΥΛΙ 50 € Ένα διπλό 1,60
ΟΥΡΑΝΟΣ 60 € Ένα διπλό 1,60 + ένας καναπές κρεβάτι (2 μονά)

Για κρατήσεις στην Ακρογιαλιά: https://akrogialia.business.site/. Το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων  Akrogialia το οποίο βρίσκεται 50m απο τη θάλασσα, στον οικισμό της Παραλίας Αγκάλης, 2 χλμ από το Club Agia Anna (δίχως πρωινό)

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΙΜΗ / ΗΜΕΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
ΚΥΜΑ 40 € Ένα διπλό 1,60
ΒΟΤΣΑΛΟ 50 € Δυο κρεβάτια 1,40
ΑΣΤΕΡΙΑΣ 50 € Δυο κρεβάτια 1,40

Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια εκτός του χώρου, κράτηση μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσω email στο info@clubagiaanna.gr, σύμφωνα με τις παραπάνω τιμές και σημείωση ΜΟΤΟΕ.

Μείνετε συντονισμένοι στην ΜΟΤΟΕ για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης.