ΚΥΚΛΩΠΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2016

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής Μ.Ο.Κ. διοργανώνει στις 26-27-28 Αυγούστου 2016 για έκτη συνεχή χρονιά τις ΚΥΚΛΩΠΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών – κατασκηνωτικό τριήμερο, στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις της Μαρώνειας. Η εκδήλωση προσελκύει επισκέπτες πλέον από όλη την Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Τουρκία οι οποίοι γνωρίζουν την ομορφιά, το μυστήριο και την γοητεία της Μαρώνειας.

Ο Μ.Ο.Κ. κλείνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή του. 30 χρόνια δραστηριοτήτων και συνεχούς κοινωνικής προσφοράς και τα γιορτάζει μαζί σας.

Οι Κυκλώπειες του 2016 θα είναι και η πρώτη επίσημη συγκέντρωση γυναικών αναβατών υπό την αιγίδα της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την Παρασκευή 26/8 λαϊκή μουσική βραδιά από φίλους και μέλη του συλλόγου και τον καθιερωμένο διαγωνισμό Καραόκε.

Το Σάββατο 27/8, γύρω στις 12, εκδρομικό για να γνωρίσουν οι επισκέπτες μας την περιοχή. Από τις 5 και μετά μοτοκαλιστεία, μοτοπαιχνίδια, το rock μουσικό συγκρότημα ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ και οι ΕΝΑ κι ΕΝΑ θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι νωρίς το πρωί. Και πολλές εκπλήξεις!!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες της πόλης μας, για τις προσφορές και τις χορηγίες τους και τους χορηγούς επικοινωνίας που μας στηρίζουν και καθιστούν δυνατή την υλοποίηση των ΚΥΚΛΩΠΕΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας, να συμμετέχουν σ αυτή μας την εκδήλωση, και να περάσουμε όλοι μαζί ώρες ξένοιαστες, χαρούμενες που τόσο πολύ τις έχουμε όλοι ανάγκη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: 6946 333 588 και

στο fb στις εκδηλώσεις https://www.facebook.com/events/1767064120203276/  με χάρτες,  πληροφορίες για την περιοχή και τις τελευταίες εξελίξεις

 

Η Πρόεδρος

Πουρνάρα Ιωάννα

Ο Αντιπρόεδρος

Οδαμπασίδης Αθανάσιος

 

Ο Γραμματέας

Αγγελίδης Βασίλειος