Moto GP San Marino 11-17 Σεπτεμβριου 2019

Έχοντας εξασφαλίσει paddock pass από την FIM, η Ομοσπονδία μας διοργανώνει ακόμη μια εκδρομή για την παρακολούθηση MotoGP με το μοναδικό προνόμιο της εισόδου στα paddock, για όλες τις ημέρες και για όλους τους συμμετέχοντες.

Αποτέλεσμα εικόνας για san marino motogp 2019

 

Misano Circuit

Η εκδρομή μας ξεκινάει την Τετάρτη 11/9 από Πάτρα ή Ηγουμενίτσα με την επιβίβαση στο φέρυ που θα μας μεταφέρει στην Ανκόνα. Μετά την άφιξη στην Ανκόνα (Πέμπτη) κατευθυνόμαστε στο San-Marino όπου και θα καταλύσουμε τις επόμενες μέρες.

Το βράδυ, μετά από ειδική άδεια των Αρχών, θα έχουμε περιήγηση με τις μηχανές μας στα στενά του San-Marino, και από την επομένη, καθημερινή επίσκεψη στο Αυτοκινητοδρόμιο Marco Simoncelli για την “εκ των έσω” παρακολούθηση των ελεύθερων δοκιμών την Παρασκευή, των κατατακτηρίων του Σαββάτου και του αγώνα την Κυριακή.

Την Δευτέρα επίσκεψη στο Coriano, στο Μουσείο Marco Simoncelli (https://lastoriadelsic.com/) και κατόπιν “υποχρεωτική” στάση στην Tavulia, και το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή. Άφιξη στην Ελλάδα την επομένη, Τρίτη 17/9.

Οι δύο διανυκτερεύσεις μας στο πλοίο θα είναι σε τετράκλινες καμπίνες με μπάνιο, ενώ διαμονή μας στο San-Marino θα είναι σε δίκλινα δωμάτια στο SanMarino iDesignHotel, που κατά παράδοση αποτελεί τον χώρο φιλοξενίας των υψηλών προσκεκλημένων του motoGP, ενώ παράλληλα διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ. Πρόκειται για ένα πραγματικά motorcycle-friendly hotel, όπως είναι άλλωστε προφανές από την πρώτη εικόνα της Reception:

DSC 1055

Την Παρασκευή θα παρακολουθήσουμε τα ελεύθερα δοκιμαστικά, το Σαββάτο τις κατατακτήριες και την Κυριακή τον συναρπαστικό αγώνα.

Τα βράδυα μας θα γεμίσουν με βόλτες στα λιθόστρωτα σοκάκια με τα γραφικά μαγαζάκια και το υπέροχο κάστρο του Σαν Μαρίνο.

11899780 925429600862384 7168752884541467855 n

Την Δευτέρα, στην διαδρομή μας προς την Ανκόνα, θα επισκεφτούμε την Tavulia, το χωριό του Βαλεντινο Ρόσσι, για καφέ και αναμνηστικά.

11855675 10206346014762709 4080964697238001937 n

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 670€ για αναβάτη & μηχανή και στα 610€ για συνεπιβάτη.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή Ελλάδα – Ανκόνα σε τετράκλινες καμπίνες με μπάνιο
  • Tέσσερεις διανυκτερεύσεις στο San-Marino σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό
  • Eισιτήρια και Paddock Pass για Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή
  • Aναμνηστικά της εκδρομής (pin & T-shirt)

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο – Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η: Λόγω του περιορισμένου αριθμού paddock pass αλλά και της μεγάλης ζήτησης τόσο σε εισιτήρια όσο και σε καταλύματα για τον αγώνα, αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται στα 18 άτομα.

Για την συμμετοχή θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 200€ ανά άτομο ως προκαταβολή (η προκαταβολή θα επιστραφεί μόνον σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από την ΜΟΤΟΕ). Το υπόλοιπο ποσόν θα πρέπει να εξοφληθεί το αργότερο εως τις 30/7.
Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να μας στείλετε με την δήλωση της συμμετοχής σας (για την έκδοση των εισιτηρίων και τις κρατήσεις των ξενοδοχείων) είναι:
  1. Ονοματεπώνυμο (Λατινικούς Χαρακτήρες, ακριβώς όπως εμφανίζονται στην ταυτότητα/διαβατήριο)
  2. Διεύθυνση e-mail
  3. Διεύθυνση κατοικίας
  4. Τηλέφωνα (κινητό + σταθερό)
  5. Α.Δ.Τ. ή Αρ. Διαβατηρίου
  6. Όχημα και Αρ. Κυκλοφορίας

Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση χρημάτων και τον λογαριασμό, στείλτε μας e-mail στην διεύθυνση: motoetravel@gmail.com 

Διευκρινίζουμε για κάθε περίπτωση, ουσιαστική ή τυπική, ότι τα στοιχεία που θα μας στείλετε είναι για τα μάτια μας μόνο και όπου αλλού χρειάζεται για τους σκοπούς της οργάνωσης της εκδρομής, και όχι για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Σto ξενοδοχείo, τα πλοία, την FIM (για την έκδοση των paddock-pass) κλπ θα δοθούν μόνο τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία για την κάθε περίπτωση.