Πέρα από τα σύνορα. Μία υπέροχη ταξιδιωτική ταινία!

Από τον φίλο Γιώργο Μακρή*, μοτοσυκλετιστή, κάτοικο Γερμανίας, μας έρχεται η μεταγλώτισση της ταινίας “Πέρα από τα σύνορα”. Μία υπέροχη ταξιδιωτική ταινία!

Σε ηλικία 64 ετών, η Μάργκοτ ανέβηκε για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα και αυτό χωρίς δίπλωμα μηχανής παρά μόνον με του αυτοκινήτου. Ξεκίνησε ένα ταξίδι προς την Κεντρική Ασία. Με το 125 κυβικά εντουράκι, οδήγησε 18.046 χιλιόμετρα! Διέσχισε τα βουνά του Πάμιρ, ταξίδεψε στο Ιράν και από εκεί επέστρεψε οδικώς σπίτι!
 
Η Μάργκοτ μέσω τις μοτοσυκλέτας ανακάλυψε την ταξιδιάρα ψυχή της! Η επόμενη περιπέτεια είναι ήδη σχεδιασμένη και πολύ μεγαλύτερη από την πρώτη!
Από αυτή την γυναίκα έχουμε να δούμε πολλά και όμορφα πράγματα!

Την περιπέτειά του ταξιδιού της, την έκανε ταινία και την ονόμασε “Πέρα από τα σύνορα”!

Η ταινία μάγεψε τόσο πολύ τον φίλο Γιώργο που έκανε τον κόπο και της έβαλε ελληνικούς υπότιτλους για να την απολάυσουμε. Η ταινία έρχεται σε δυο επεισόδια:

  • Το πρώτο μέρος της ταινία της Μαργκότ εδώ: https://youtu.be/BJXeJidqMG0
  • Το δεύτερο μέρος της ταινίας, πάντα με Ελληνικούς υπότιτλους από τον Γιώργο, εδώ: https://youtu.be/rg42LQ-4epA

 * Ο Γιώργος και η σύζυγός του Άννα, μοτοσυκλετιστές αμφότεροι, έχουν οδηγήσει τις μοτοσυκλέτες τους σε τρείς ηπείρους. Τα ταξίδια τους αλλά και χρήσιμες συμβουλές μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα τους, https://wheel-of-time-gr.com/