ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.)

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Πανελλήνιο Φωτογραφικό Διαγωνισμό

με θέμα

ΤΑΞΙΔΙ & ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Η ΜΟΤ.Ο.Ε προκηρύσσει Πανελλήνιο διαγωνισμό ψηφιακής φωτογραφίας με θέμα: «Ταξίδι και μοτοσυκλέτα» και καλεί τους φίλους της φωτογραφίας, της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν σ’ αυτόν, ενισχύοντας το πρώτο καλλιτεχνικό εγχείρημα της Ομοσπονδίας και γιατί όχι, να κερδίσουν κάποιο από τα βραβεία που συνοδεύονται από πλούσια δώρα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποτυπώσουν φωτογραφικά πλάνα από ταξιδιωτικές λήψεις (τοπία φύσης, αστικά τοπία, αρχαιολογικούς χώρους, δρόμους, λεωφόρους, συνάξεις ανθρώπων), με πρόδηλη την παρουσία μοτοσυκλέτας/ών και μοτοσυκλετιστού/ών, εξοπλισμού κλπ και, προσοχή, χωρίς αγωνιστική αντίληψη. Πχ Φωτογραφίες από πάσης φύσεως αγώνες απορρίπτονται.

Υποβολή

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλλει ψηφιακά έως 15 Νοεμβρίου 2023, μέχρι (5) έργα στο email: photography.motoe@gmail.com.

Κάθε υποβαλλόμενο έργο οφείλει να πλησιάζει αλλά να μην υπερβαίνει σε μέγεθος τα 5 ΜΒ, να φέρει σαν ονομα αρχείου τον αύξοντα αριθμό υποβολής ΚΑΙ τον τίτλο του, π.χ.:

———————————————————————————————

Έργο 1 –  ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ

————————————————————————————————

*** Επιτρέπονται στα πρωτόλεια υποβαλλόμενα ψηφιακά αρχεία, ήπιες παρεμβάσεις βελτίωσης της απόδοσης των φωτογραφιών (φωτεινότητα, κοντραστ, χρώμα κλπ), όχι όμως παρεμβάσεις που επιφέρουν ριζικές αλλαγές. ΔΕΝ επιτρέπονται αντικαταστάσεις ή αλλοιώσεις τμημάτων της επιφάνειας της φωτογραφίας κλπ. Η ψηφιακή υποβολή ολοκληρώνεται και θεωρείται έγκυρη μόνον όταν τα έργα συνοδεύονται από δελτίο συμμετοχής (word), στο οποίο να αναγράφονται:

  • Α.  Το πλήρες όνομα του συμμετέχοντα
  • Β.  Η διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail του.
  • Γ.  Tα υποβαλλόμενα έργα με τους αντίστοιχους τίτλους.
  • Δ.  Αντίγραφο ή φωτογραφία κατάθεσης του παραβόλου συμμετοχής.

ΠΑΡΑΓΕΙΓΜΑ:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ email
Γεωργίου Ιωάννης Ομονοίας 113 – ΑΘΗΝΑ 6934567890 Ioannis.g@…mail.com
    ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α/α ΕΡΓΟΥ ΤΙΤΛΟΣ  

(Φώτο ή Αντίγραφο

της κατάθεσης)

1 Αντανακλάσεις Εξατμίσεων
2 Τοπίο στην ομίχλη
3 Άγρια Θάλασσα
4 ……..
5 ……..

 

*** Απαγορεύονται τα υδατογραφήμματα, περιγράμματα, καθώς και οποιαδήποτε άλλα σύμβολα επί της επιφανείας του έργου που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στοιχεία αναγνώρισης.

Κριτική Επιτροπή

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούν:
Α. Μακρίνα Μπελετσέλη – διεθνής φωτογράφος, μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας. Πρόεδρος της επιτροπής.
Β. Παναγιώτης Λάζος –  Φυσικός – Εκπαιδευτικός – Πτυχιούχος Φωτογραφίας ΠΑΔΑ  –  Mέλος.
Γ. Γιώργος Μυτιληνός MFIAP, EHPS – DIAMOND 1,2 – EHPS / GRAND MASTER. Mέλος.
Οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής θα είναι οριστικές και αμετάκλητες και δεν θα επιδέχονται ουδεμίας ένστασης.

Υπεύθυνος Διαγωνισμού (Chairman): Παναγιώτης Καλαϊτζής – Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού (FIM Europe).

Αποτελέσματα – βραβεία τελετή απονομών

– Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει με προσωπικό μέηλ στους συμμετέχοντες, με ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (www.motoe.gr) καθώς και στο fb της Ομοσπονδίας στις 30 Νοεμβρίου 2023.

– Προβλέπονται (3) Βραβεία-κύπελλα και (3) Έπαινοι-μετάλλια που θα συνοδεύονται από τα εξής αντίστοιχα δώρα:

1ο Βραβειο:  Eνδοεπικοινωνία Bluetooth της Sena με ενσωματωμένη κάμερα 4K – Sena 10C-EVO-02: (https://www.motomarket-shop.gr/eksoplismos-anabath/kranh-endoep-nies-kameres/endoepikoinonies-bluetooth-gps/endoepikoinonies/10401-bluetooth-end-nia-camera-sena-10c-evo-02). – (Αθλοθέτης MOTOMARKET)

2o Βραβειο: Μπουφάν Nordcode X-City – (Αθλοθέτης MOTOMARKET)

3ο Βραβειο: Bluetooth ενδοεπικοινωνία Sena 5RLITE- 01 – (Αθλοθέτης MOTOMARKET)

1ος Επαινος: Γυαλιά ηλίου Red Bull Spect Drift-006P X’Tal – (Αθλοθέτης MOTOMARKET)

2ος Επαινος: Σκηνή Acerbis Motokamp Tent – (Αθλοθέτης MOTOMARKET)

3ος Επαινος: Πολυτελές Φωτογραφικό Λεύκωμα “Τα Πετρογέφυρα της Δράμας” – (Αθλοθέτης Γιώργος Μυτιληνός)

Στα 3 Βραβεία θα δοθούν επίσης από ένα συλλεκτικό σακίδιο πλάτης FIM-Mototour of Nations και στους τρείς Επαίνους από μία συλλεκτική θήκη κράνους/tank bag FIM-Motocamp.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ψηφιακά αναμνηστικό δίπλωμα.

– Η τελετή των απονομών θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2023 κατά την διάρκεια της 27ης Χειμερινής Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών, σε χώρο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Παράβολο Συμμετοχής

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 5 (πέντε) € ανά συμμετοχή, ανεξάρτητα από τον αριθμό των υποβαλλόμενων έργων και κατατίθεται στον Λογ/μό της Ομοσπονδίας (IBAN: GR0902603700000930200336595) στο ακέραιο (οι όποιες τυχόν επιβαρύνσεις-έξοδα καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τον καταθέτη).

Η ΜΟΤ.Ο.Ε. διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα χρήσης του υλικού που θα προκύψει από τον διαγωνισμό, για προβολή των σκοπών της και του μοτοσυκλετιστικού ιδεώδους, έκδοση λευκώματος κ.ά.

Από την συμμετοχή στον διαγωνισμό αποκλείονται τα μέλη του Δ.Σ. της ΜΟΤ.Ο.Ε, της Κριτικής Επιτροπής, καθώς και συγγενείς Α’ βαθμού συγγένειας.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ