Προσφορά του Motogiro d’ Italia στους Έλληνες Μοτοσυκλετιστές

Motogiro d’ Italia, ένα όνομα, ένας “θρύλος”, μια Ιστορία………
Ξεκίνησε πριν 110 χρόνια σαν αγώνας Μοτοσυκλετών και εδώ και 33 χρόνια, έχει καθιερωθεί σαν τουριστική διοργάνωση που κάθε χρόνο περιηγείται ένα μεγάλο κομμάτι της Ιταλίας.

Τα τελευταία επτά χρόνια το Motogiro d’ Italia περιλαμβάνεται στις Ιστορικές Συναντήσεις του Τουριστικού προγράμματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού (FIM).

Έχοντας συμμετοχές από όλο τον κόσμο, άνδρες και γυναίκες (ανάμεσά τους και παγκόσμιοι ή εθνικοί πρωταθλητές), με μηχανές κάθε τύπου, κατηγορίας και χρονολογίας, μονοκάβαλα, δικάβαλα, side-cars, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όσους συμμετέχουν, όχι μόνον σαν διαδρομές και επισκέψεις, αλλά και σαν συναναστροφή με ξεχωριστούς ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Αριστερά ο κ. Pier-Paolo Bianchi, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ταχύτητας 1977, 1978 & 1980, μόνιμη παρουσία στο Motogiro. Δεξια οικογενειακή φώτο, μπαμπάς και μαμά με την Rudge, η κόρη με το Triumph Scrambler ’73…..

Robbin Webster από το Maui και Brigitte Brenner από Γερμανία, και αυτές μόνιμες παρουσίες του Motogiro

Η συμμετοχή στο “διαγωνιστικό” κομμάτι (έλεγχοι σε check-points και régularité – χρονομέτρηση ακριβείας) είναι προαιρετική (και διασκεδαστική), οι περιηγήσεις είναι φανταστικές, οι διαδρομές (πάντα επαρχιακοί και πάσσα, μόνον άσφαλτος) απίστευτα ψαγμένες, η κάθε στροφή ή αλλαγή πορείας είναι σηματοδοτημένη και όλες οι διαδρομές υπό συνοδία Ιταλών Καραμπινιέρων (που σημειωτέον πάνε “αέρα” και που αν τους ακολουθείς δεν κινδυνεύεις από δυσάρεστες συναντήσεις).

Το Motogiro d’ Italia 2024 θα διεξαχθεί από 19 έως 26 Μαΐου ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία της Bologna και τερματίζοντας μια εβδομάδα αργότερα στο ίδιο σημείο. Το πλήρες Road Book καθώς και ότι άλλη πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να τα δείτε εδώ: https://www.motogiroitalia.it/

Επίσκεψη στα μουσεία της Piaggio και της ΔΕΜΜ

Η προσφορά για τους Έλληνες Μοτοσυκλετιστές που θα συμμετάσχουν μέσω της ΜΟΤΟΕ είναι από 1.740 € που κοστίζει η συμμετοχή, μόνον 1.350€. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται όλες οι διανυκτερεύσεις (σε δίκλινο), η μεταφορά των αποσκευών από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, όλα τα γεύματα, επισκέψεις σε σχετικά μουσεία, dvd με φώτο & video ολόκληρης της διοργάνωσης,  αναμνηστικά, βραβεία για τους νικητές όλων των κατηγοριών κλπ. Σε ολόκληρη την διαδρομή υπάρχει συνοδεία γιατρού, ασθενοφόρου με νοσηλευτικό προσωπικό,  μοτοσυκλετιστών νοσηλευτών καθώς και συνοδεία μοτοσυκλετιστών Carabinieri, όχημα περισυλλογής και κινητό συνεργείο, επανδρωμένα με ομάδες μηχανικών.

Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνείτε με τον κ. Παναγιώτη Καλαϊτζή στο motoetravel@gmail.com ή στο 6944445266