Θερινές Ιχνηλασίες 20 – 23 Ιουλίου 2023

Η ακριτική περιοχή των Πρεσπών θα είναι ο τόπος συνάντησης των Θερινών Ιχνηλασιών που θα πραγματοποιηθούν από 20 έως και 23 Ιουλίου 2023. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός απο τις Moto-Ιχνηλασιες, εκδρομές στην ευρύτερη περιοχη των Πρεσπων, του νομού Φλωρινας και Καστοριας καθως και εκδρομικό στην Βορεια Μακεδονια και Αλβανια και τελικό προορισμο της Κυριακης τα Ιωαννινα.

Ορμητήριο μας θα είναι το Prespa Resort & Spa, στο Πλατύ, ανάμεσα στην Μικρή και την Μεγάλη Πρέσπα για τις διανυκτερεύσεις από Πέμπτη έως και του Σαββάτου  (που θα περιλαμβάνουν πρωινό και βραδυνό).

Η διανυκτερευση της Κυριακης θα ειναι στα Ιωαννινα στο ξενοδοχειο Ηπειρος Παλλας (με πρωινο).

Προγραμμα:

Πέμπτη 20/07: Αφίξεις

Παρασκευή 21/07: Πρωί -> Ψαράδες – Άγιο Αχίλλειο – Άγιο Γερμανό

Απόγευμα ->Βίτσι, Νυμφαίο, Φράγμα Τριανταφυλλιάς, επίσκεψη στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ (προαιρετική)

Σάββατο 22/07: Moto-Ιχνηλασίες

Κυριακή 23/07: Εκδρομικο: Βορεια Μακεδονία – Αλβανια.

Έξοδος από το τελωνείο Νίκης και εισοδος απο τελωνειο Κρυσταλοπηγής. Απο την Καστοριά το εκδρομικο μεσω  Νεστορίου – Κόνιτσας θα κατάληξει το βράδυ στα Ιωάννινα με διανυκτέρευση στο “παλάτι της Ηπείρου” το Ήπειρος Παλλάς.

Η διαμονή θα είναι σε δίκλινα ή κατ’ επιθυμία και αναλόγως διαθεσιμοτητας, σε τρίκλινα δωμάτια ή τετράκλινες σουίτες και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μίας, δύο, τριών ή τεσσάρων διανυκτερεύσεων.

Το παράβολο συμμετοχής (ανά άτομο), καθορίζεται ως εξής:

  • 4 διανυκτερεύσεις : Με κάρτα ΜΟΤΟΕ 220€ – χωρίς κάρτα 230€
  • 3 διανυκτερεύσεις : Με κάρτα ΜΟΤΟΕ 180€ – χωρίς κάρτα 190€
  • 2 διανυκτερεύσεις : Με κάρτα ΜΟΤΟΕ 140€ – χωρίς κάρτα 150€
  • 1 διανυκτέρευση : Με κάρτα ΜΟΤΟΕ 80€ – χωρίς κάρτα 90€

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συμμετέχοντες για λιγότερες από τέσσερεις διανυκτερεύσεις, έχουν την δυνατότητα της επιλογής ημερομηνίας άφιξης και αναχώρησης.

    • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πακέτο αναμνηστικών & δώρων ( μπλουζάκι, αυτοκολλητο και pin) , θα έχουν δωρεάν συμμετοχή στις Μοτο – Ιχνηλασίες (αξίας 50€) και στο Πρωτάθλημα Τουρισμού της ΜΟΤΟΕ (αξίας 100€).
    • Οι ανωτερω θεσμοι  βαθμολογούνται και οι τελικες απονομες τους θα γινουν στις 9/12 κατα την διαρκεια της Χειμερινης Συγκεντρωσης.
    • Για τον νικητη του πρωταθληματος( εκτος απο τα κυπελλα) υπαρχει έπαθλο θεσμοθετημενο απο την Makan TRT μία πλήρης στολή KLIM  DAKAR κι ένα carbon κράνος επίσης KLIM.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κ. Κορέλη Στέλιο, – 6932762769 (amotoe2003@yahoo.gr)